ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اختصاص مسیر ویژه نابینایان در ۱۰ ایستگاه مترو

درستی گفت: در حال حاضر ۸۲ ایستگاه مترو تهران دارای مسیر ویژه نابینایان است و به‌زودی در ۱۰ ایستگاه دیگر نیز این مسیر ایجاد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود درستی گفت: در اجرای طرح مناسب‌سازی ایستگاه‌ها، روشندلان نیز مورد توجه قرار گرفته‌اند و در حال حاضر از مجموع ۱۵۰ ایستگاه در حال بهره‌برداری تعداد ۸۲ ایستگاه معادل ۵۵ درصد، دارای مسیر روشندلان در تراز سکو هستند.

 

وی با بیان اینکه به‌تازگی پروژه اجرای مسیر ویژه تردد نابینایان در ۱۰ ایستگاه مترو کلید خورده است گفت: فاز سوراخ‌کاری کف‌پوش سکو‌های ایستگاه مهدیه به اتمام رسیده و پیرو هماهنگی‌های صورت گرفته تمام تجهیزات و ادوات اجرای پروژه در حال حاضر به ایستگاه منیریه منتقل شد.

 

درستی تصریح کرد: در خط یک ۵۸ درصد، خط دو ۶۳ درصد، خط سه ۴۰ درصد، خط چهار ۵۶ درصد، خط پنج ۳۳ درصد، خط شش ۶۵ درصد و خط هفت ۶۰ درصد ایستگاه‌ها دارای مسیر ویژه نابینایان هستند.


وی با اشاره به اینکه بهبود این شرایط و ارتقای سطح مناسب‌سازی مترو برای معلولان در دستور کار شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه قرار دارد گفت: طبق آمار سازمان بهزیستی، بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار نفر نیازمند دریافت خدمات خاص در مترو هستند (مانند کم‌بینایان، نابینایان و معلولانی که از ویلچر استفاده می‌کنند)؛ بنابراین باید دسترسی برای این گروه خاص را تا آنجا که ممکن است آسان کنیم.


مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در پایان افزود: اطلاعات ایستگاه‌هایی که مناسب‌سازی در آن‌ها انجام شده بر روی نقشهٔ خطوط هفت‌گانه مترو ایجاد شده و از سایت شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه به نشانی https://metro.tehran.ir قابل‌دسترس است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار